Äänihyvinvointipalvelut

Toimin äänenkouluttajana (logonomina) ja VoiceWell-hoitajana. Koulutan eri ääniammatissa toimivia henkilöitä mm. koulutus- ja opetustehtävissä, asiakaspalvelussa ja erilaisissa johtotehtävissä toimivia puhetyöläisiä. Tarjoan HELPPOJA TYÖKALUJA VAIVATTOMAAN ÄÄNENKÄYTTÖÖN -koulutuksia VESO- päiviin, ja TYKY ym räätälöityihin äänihyvinvointitarpeisiin. ks. lisää www.voidis.fi

VoiceWell-hoitajakoulutus
VoiceWell-menetelmän mukainen ensimmäinen koulutus alkoi syksyllä 2009, ja ensimmäiset VoiceWell-hoitajat valmistuivat keväällä 2010. Toinen kurssi oli vuoden 2011 aikana. VoiceWell-kurssi 3 hoitajat valmistuivat marraskuussa 2013. VoiceWell-kurssi 4  hoitajat valmistuivat tammikuussa 2015. VoiceWell-kurssi 5 valmistuivat 2016, VoiceWell-kurssi 6 valmistuivat keväällä 2017, ja vuonna 2018 alkavalle kurssille voi tilata hakupapereita suoraan minulta. Katso lisää menetelmästä ja koulutuksesta www.voicewell.fi.

Täydennyskoulutus puheterapeuteille

Uusi täydennyskoulutus näki päivänvalon syksyllä 2015, kun aloitimme puheterapeuteille tarkoitetun täydennyskoulutuksen "VoiceWell-menetelmään perustuvien manuaalisten hoito-otteiden hyödyntäminen osana kasvojen, suun- ja purennanalueen logopedista kuntoutusta" 

 Meilaa, jos olet kiinnostunut koulutuksista!

(c)2019, All Rights Reserved