VOICEWELL-HOITAJAKOULUTUS 2020

Koulutus on tarkoitettu Valviraan rekisteröidyille koulutetuille hierojille ja osteopaateille. Koulutus on suunniteltu siten, että opettamamme tiedot ja taidot täydentävät perusammattia ja mahdollistavat VoiceWell-menetelmän soveltamisen. Se koostuu anatomian, fysiologian, kehon- ja lihashuollon teorian opetuksesta sekä hoitotekniikoiden harjoittelusta että ohjatusta klinikkaharjoittelusta ja kirjallisesti raportoiduista asiakastapauksista.

Seuraavaan koulutuksen haku köynnisä, koulutus alkaa tammikuussa 2020, kysy lisää suoraan kouluttajalta voicewellkicka (at) gmail.com tai soita 050 5831965
VoiceWell-koulutus koostuu siis 6 osasta. VoiceWell-koulutus on kokonaisuus, jonka voi opiskella osissa

1. BASIC LEVEL ELI PERUSTASO 
VoiceWell -Purentahoito (osa 1) Purentalihasten ja leukanivelen anatomia ja fysiologia,  tutkiminen, hoitotekniikoita, harjoitteita itselle ja asiakkaille. Näyttö osaamisesta 1. osan jälkeen 6-12kk aikana 1.osan suorittamisesta ja jatkonäytöt/ sertifikaatti 3 vuoden välein.

Seuraava purentajakso VoiceWell-koulutukseen osallistujille tammikuussa, koulutetuille hierojille helmikuussa
Paikka: VoiceWell-keskus Tampere, Suvantok. 1 F 1.krs,
Hinta 410€ (+alv 24%)  (VoiceWell-koulutukseen osallistujille purentajakso on koulutuksen kokonaishinnassa)
Hintaan sisältyy materiaalit, kahvit/teet pientä suolasta ja makeaa, lounas omakustanteisesti.
Sitovat ilmoittautumiset voicewellkicka (at) gmail.com tai Kickalle


2. PROFESSIONAL LEVEL ELI KEHON, ÄÄNEN JA PURENNAN AMMATTILAISTASO 
Koulutus jakautuu noin puolen vuoden ajalle: Loput 5 osaa  (pe – la), jotka sisältävät tutkimista, opastusta asiakkaan ohjaukseen, anatomian ja fysiologian luentoja, demonstraatioita, havainnointia ja hoito-otteita ja niiden eri sovelluksia, harjoittelua ryhmässä ja klinikka-asiakkailla.

Sisältö:  Hengityksen alueen fysiologia ja anatomia sekä asiakkaan tutkimista ja ohjausta, kieliluun ala- ja yläpuoliset rakenteet ja niihin vaikuttavat leuan ja hengityksen häiriöt, omaan ääneen tutustumista ja äänianalyysi omasta äänestä. Artikulaatio- ja ääniharjoitukset osana ohjausta. Olkapään ja lantion, selän, rintakehän, niskan ja käsien hoito-tekniikoita. Tutustumme faskiaketjuihin ja niiden mukaanottaminen osana hoitotyötä. Näytöt ja kirjalliset tentit viimeisessä osassa.

VOICEWELL-HOITAJAKOULUTUKSEN KÄYNYT: Professional levelin suorittaneilla 1. näyttö 1 vuosi valmistumisesta ja jatkonäytöt/ sertifikaatti 3 vuoden välein. Sertifikaatti vaatii hyväksytysti tehdyn VoiceWell-purentahoidon tai VoiceWell-hoidon kouluttajalle Tampereella, erikseen sovittuna aikana. Omat tiedot saa VoiceWell.fi sivuille (60€ laskutetaan ylläpidosta), kun edellä mainitut näytöt on hyväksytysti suoritettu.  

Koulutus ei anna pätevyyttä puheterapeutin, puhetekniikanopettajan eikä laulunopettajan ammatteihin. Opiskelijat haastatellaan purentajakson (1) jälkeen ja heiltä edellytetään tervettä puheääntä, motivaatiota opiskella ja kehittää omaa ammatillista osaamistaan. 

Koulutuksen kokonaishinta 2450€ (+Alv 24%) laskutetaan kahdessa erässä jakson 1 ja jakson 3 alussa.

Tiedustelut ja sitovat ilmoittautumiset Kirsti Leppänen, VoiceWell-menetelmän kehittäjä, kouluttaja
voicewellkicka@gmail.com
p. 050 5831965 
 
(c)2019, Kaikki oikeudet pidätetään