Purento 2.0. Rentoutustekniikoita pään, niskan ja kasvojen alueelle

Rentoutustekniikoita terapiatyön tueksi

Purento 2.0. -verkkokurssi on suunnattu terapeuttista asiakastyötä tekeville terveydenhuollon ammattihenkilöille lisäkoulutukseksi.

"Ihminen on kokonaisuus monella eri tasolla, niin fyysisesti kuin psyykkisesti. Jos jokin näistä osa-alueista ei toimi niin kehomme tasapaino  alkaa ontua. Kehoa voisi verrata pöytään, jossa kaikki jalat tasapainossa tekevät pöydästä tukevan, mutta jos joku jalka onkin lyhyempi tai vinossa, pöytäkin muuttuu kiikkeräksi. Kehon hyvinvointi näkyy niin fysiikassamme, psyykkeessämme sekä henkisinä voimavaroina, ja esimerkiksi jännitys, kipu, kireys ilmenevät meissä eri tavoin."

Tämän verkkokurssin tavoitteena on tarjota helppoja manuaalisia rentoutustekniikoita terapiatyön tueksi ja lisätä ymmärrystä fysiologisista ilmiöistä kehon ja mielen jännitystilojen taustalla.

Kurssilla saat päänalueen, kasvojen, purennan ja kielen sekä niskan alueille anatomiaan kertausta ja helppoja manuaalisia hoitotekniikoita esiteltynä selkeiden videoiden avulla. Lisäksi saat käytännöllisiä harjoituksia, joita voit käyttää osana terapiatyötä ja ohjata myös asiakkaillesi kotihoitoon. Tämän lisäksi käsittelemme kurssimateriaalissa palautumista ilmiönä ja esittelemme erilaisia rentoutustekniikoita asiakastyön tueksi.

Verkkokurssin etuna 
on opiskelun joustava rytmitys omaan tahtiisi sopivaksi ja mahdollisuus käytännön tekniikoiden harjoitteluun ja soveltamiseen heti vastaanotolla omien asiakkaidesi kanssa. Verkkokurssi antaa hyvät perustiedot ja valmiudet soveltaa manuaalisia hoitotekniikoita osana terapiatyötä asiakkaittesi hyväksi.

Verkkokurssi kaikkine materiaaleineen on käytössäsi kuuden (6) kuukauden ajan kurssin ostopäivästä alkaen.

Kurssin on koostanut FT, koulutettu hieroja, VoiceWell®- sekä Purento®-menetelmien kehittäjä ja kouluttaja Kirsti Leppänen

Kattavan verkkokurssin hinta on 780 euroa (sis. alv 24%)

Järjestän koulutuksia myös tilauksesta!
Tiedustelut Kirsti Leppänen voicewellkicka@gmail.com

Etsi